Creative holidays

 

Promoveaza o oferta

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis fringilla facilisis augue at pharetra. Maecenas accumsan erat nec neque ultrices commodo. Aliquam ut sagittis lorem. Cras libero augue, ultricies vitae vulputate at, porta et risus. Donec tellus ipsum, euismod vitae metus quis, posuere consectetur augue. In accumsan dolor vel urna luctus, sed aliquam augue pharetra. Mauris arcu leo, pulvinar et lacus sit amet, lacinia porttitor enim. Nam quis bibendum erat. Duis id magna facilisis, feugiat justo ac, gravida sapien. In tristique blandit arcu, id suscipit erat bibendum non. Phasellus magna elit, elementum sed nunc ac, gravida mattis odio. Sed sagittis nunc vel gravida consequat.

Mesajul a fost trimis!

EROARE! Va rugam reincercati!

Codul de securitate

Inscrie-te la newsletter

Fii primul care afla utlimele noastre noutati si oferte!

blog Rubik Globe

Bun venit!

           Conceptul Rubik Globe se naste din dorinta de a impartasi experiente minunate cu toti aceia care vor sa cunoasca Romania . Sa parcurga cu pasul, bicicleta sau chiar masina zone de o frumusete pe care cuvintele nu pot sa o transmita, locuri atat de vechi , cu povesti adevarate,  atestate de scrieri istorice dar care par sa fie rupte din basme, cu traditii transmise din generatie in generatie fiind acum mai vii ca niciodata . 

           Vrem sa te scoatem din casa , sa-ti aratam locuri de o frumusesete magica, sa fim langa tine pe carari de munte, cu bicicleta, cu rucsacul in spate, la mare pe o plaja salbatica ,  sau sa alunecam pe zapada  de la inaltime cu schiurile in picioare, iar daca te simti inspirat si talentat te asteptam  sa pictam impreuma .

 

Citeste blogul RUBIK GLOBE

Se incarca..