Creative holidays

 

Filtre cautare

Pe Urmele Cavalerilor Teutoni

 Comanda online

8000 LEI

Plecare din Predeal, vizitam biserica fortificata Prejmer, una dintre cele mai bine pastrate cetati din Europa, Cetatea Feldioarei, cea mai importanta cetate ridicata de teutoni pe teritoriul Transilvaniei, folosind tehnici și soluții de construcție întâlnite la marile castele cruciate.

Pret: 80 RON/persoana

Numar minim persoane: 6

Tariful include transport/transfer cu microbuz, ghid.

Tariful nu include taxele de intrare la obiectivele turistice, taxe foto, asigurari.

Plecare in fiecare zi de joi in perioada Iunie- Octombrie.

Formular de comanda

Mesajul a fost trimis!

EROARE! Va rugam reincercati!

Codul de securitate

Inscrie-te la newsletter

Fii primul care afla utlimele noastre noutati si oferte!

blog Rubik Globe

Bun venit!

           Conceptul Rubik Globe se naste din dorinta de a impartasi experiente minunate cu toti aceia care vor sa cunoasca Romania . Sa parcurga cu pasul, bicicleta sau chiar masina zone de o frumusete pe care cuvintele nu pot sa o transmita, locuri atat de vechi , cu povesti adevarate,  atestate de scrieri istorice dar care par sa fie rupte din basme, cu traditii transmise din generatie in generatie fiind acum mai vii ca niciodata . 

           Vrem sa te scoatem din casa , sa-ti aratam locuri de o frumusesete magica, sa fim langa tine pe carari de munte, cu bicicleta, cu rucsacul in spate, la mare pe o plaja salbatica ,  sau sa alunecam pe zapada  de la inaltime cu schiurile in picioare, iar daca te simti inspirat si talentat te asteptam  sa pictam impreuma .

 

Citeste blogul RUBIK GLOBE

Se incarca..

Produsul a fost adaugat in cos!