Creative holidays

 

Filtre cautare
Sinaia ,Perla Carpatilor , situată pe Valea Prahovei, între munții Bucegi și munții Baiului, la o altitudine ce variază între 767 m și 1.055 m . Asezare cocheta , cu aer boem si plin de farmec, Sinaia este destinatia ideala pentru o iesire scurta de week-end sau pentru o saptamana de vacanta la munte. Sinaia face parte din acele destinatii pe care trebuie sa le vizitezi, daca esti roman macar de cateva ori in viata si asta pentru ca doar aici gasesti: Castelul Peles – Resedinta de vara a familiei regale Caselul Pelisor- Castelul ,,Reginei Maria,, Manastirea Sinaia- ctitorie a spatarului Mihail Cantacuzino 1695 Vila Luminis – Casa memoriala George Enescu Casa Nicolae Iorga – Cladire construita in 1918, locul unde si-a trait ultimele zile marele istoric Parcul Dimitrie Ghica – Gradina care dateaza inca din 1881 Cazinoul – Amplasat in partea Nordica a parcului Ghica , construit in 1911-1912 Gara Sinaia –sau Gara Regala 1913 astazi aici gasiti Muzeul Trenuletelor Trasee turistice : Poiana Stanii Regale Babele- Sfinx – Cruce Babele – Sfinx – Omu Babele – Pestera Ialomicioara Sinaia detine un domeniu schiabil cu peste 16 km de partii omologate si bine intretinute.

Inscrie-te la newsletter

Fii primul care afla utlimele noastre noutati si oferte!

blog Rubik Globe

Bun venit!

           Conceptul Rubik Globe se naste din dorinta de a impartasi experiente minunate cu toti aceia care vor sa cunoasca Romania . Sa parcurga cu pasul, bicicleta sau chiar masina zone de o frumusete pe care cuvintele nu pot sa o transmita, locuri atat de vechi , cu povesti adevarate,  atestate de scrieri istorice dar care par sa fie rupte din basme, cu traditii transmise din generatie in generatie fiind acum mai vii ca niciodata . 

           Vrem sa te scoatem din casa , sa-ti aratam locuri de o frumusesete magica, sa fim langa tine pe carari de munte, cu bicicleta, cu rucsacul in spate, la mare pe o plaja salbatica ,  sau sa alunecam pe zapada  de la inaltime cu schiurile in picioare, iar daca te simti inspirat si talentat te asteptam  sa pictam impreuma .

 

Citeste blogul RUBIK GLOBE

Se incarca..

Produsul a fost adaugat in cos!