Creative holidays

 

Filtre cautare
Statiunea Predeal este punctul nostru de plecare pentru cateva dintre pachetele si serviciile pe care le oferim. Usor accesibila din orice colt al tarii, la doar 145 km de Bucuresti, inconjurata de cinci masive muntoanse , Bucegi, Baiului, Fitifoi, Piatra Mare si Postavarul, este locul care reprezinta traditia pentru iubitorii muntelui. Pitorescul peisajului montan si varietatea atractiilor turistice fac din Predeal locul ideal pentru un week-end in care drumetiile sunt incantatoare, o tabara de aventura vara ,una de schi iarna si o tabara creativa de pictura in acuarela chiar si atunci cand afara ploua. Cunoscut si prefarat de turistii romani si straini datorita partiilor de schi cu grade diferite de dificultate , unde incepatori si profesionisti se pot bucura impreuna de zapada prezenta din luna decembrie pana in martie iar vara pentru varietatea de trasee montane marcate cat si pentru traseele pentru bicicleta.

Inscrie-te la newsletter

Fii primul care afla utlimele noastre noutati si oferte!

blog Rubik Globe

Bun venit!

           Conceptul Rubik Globe se naste din dorinta de a impartasi experiente minunate cu toti aceia care vor sa cunoasca Romania . Sa parcurga cu pasul, bicicleta sau chiar masina zone de o frumusete pe care cuvintele nu pot sa o transmita, locuri atat de vechi , cu povesti adevarate,  atestate de scrieri istorice dar care par sa fie rupte din basme, cu traditii transmise din generatie in generatie fiind acum mai vii ca niciodata . 

           Vrem sa te scoatem din casa , sa-ti aratam locuri de o frumusesete magica, sa fim langa tine pe carari de munte, cu bicicleta, cu rucsacul in spate, la mare pe o plaja salbatica ,  sau sa alunecam pe zapada  de la inaltime cu schiurile in picioare, iar daca te simti inspirat si talentat te asteptam  sa pictam impreuma .

 

Citeste blogul RUBIK GLOBE

Se incarca..

Produsul a fost adaugat in cos!